Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pelasimme BakaZeron ja Jinmaru-Chanin kanssa peikon päiväkirjaa, ja tässä on tuloksia xD

1. Sylar ja Matti Vanhanen treenasivat homomaisesti kirkossa kello 00.00 yöllä vedon vuoksi. Aarne näki ja sanoi:"Ompas söpö! <3"
2. Vegeta ja Mohinder kusivat kilpaa raivoisasti Kotipitsassa 11.07 vahvistuakseen. Tarja Halonen näki ja sanoi:" Nyt tuli pieru"
3. Uuno Turhapuro ja Nappa autoilivat ilman autoja kuin apinat outojen kärpäs-öllien planeetalla kello 01.21 yöllä ettei kuolisi. Outo kärpäs-ölliäinen näki ja sanoi:" Kyllä tuo nykynuoriso osaa."


4. Matt ja KuolaKalle homostelivat kuin lehmät kaivossa keikan jälkeen pakon edessä. Dinosaurus näki ja sanoi(vat) :"EI VESSASSA!"
5. Kyo ja Pikku Nälkä tanssivat kokouksessa kuin j-rock-fanficissa vessassa 21.57 koska se on kivaa. FBI näki sen vakoilukamerasta ja sanoi:" Nyt mä kyl soetan poliisille"
6. Bart Simpson ja Kaoru söivät kilpaa pierien keikkapaikan takahuoneen vessassa 12.01 päivällä laihduttaakseen. Muut Dir en greyn jäsenet näkivät ja sanoi:"Voi hyvä luoja, mikä TUO on?!"


7. Lehmä ja nalle kaatui turhaan sängynreunalla 12.21 koska toinen oli seko. FBI näki senkin vakoilukamerallaan ja sanoi:" Voi ei! Nenä vuotaa verta!"
8. Pehmopupu ja Nenä keskustelivat hullun lehmän taudista hiljaa kiroillen asfaltilla päivällä koska olivat nalleja. Minä näin ja sanoi:" On tää nykymaailma outo-huussissakaan ei saa hetken rauhaa!"
9. Kotka ja lehmän kaveri istuivat pahasti pellolla yhdeltä yöllä koska olivat tolloja. farmari näki ja sanoi:" Ei kiroilla! Kyllä tuo nykynuoriso sen osaa vähän liiankin hyvin!"


10. Santeri ja rouva taskulamppu vetivät huumeita irvistellen kuin apinat kotona aamuyöllä koska opettaja sekosi. Lapsilamput näki ja sanoi:"Ooooi! Homoja! IHQ!"
11. Cook ja Aleksi kumautti päänsä yhteen tunnustaen rakkauttaan koulun parkissa 11.27 koska he rakastivat toisiaan. Ananas näki ja sanoi:" Eikö tou satu?"
12. Taskulamppu ja Freddie istuivat parkissa kovaa vajassa enkun tunnilla mennäkseen päälle. Sisko näki ja sanoi: " Minulla onkin punaiset kalsarit!"

©2019 S.O.S - suntuubi.com